Nieuws

Meidenavond

meidenavond jong goud slochterenEen aantal maanden geleden heeft het jongerenwerk, samen met JGS, het Meidenwerk opgericht. Deze vorm van jongerenwerk richt zich specifiek op meiden tussen de 12 en 23 jaar. De activiteiten die georganiseerd worden, zijn aangepast aan de behoeften van meiden in deze omgeving. De organisatie ervan wordt door een vaste groep meiden gedaan, onder begeleiding van een vrouwelijke jongerenwerker.

Op vrijdag 17 mei vond de openingsactiviteit plaats van het Meidenwerk: een Beautymarkt. Tijdens deze markt kwamen ongeveer 15 meiden gezichtmaskers maken, cocktails maken, nagels lakken, hun haar laten krullen of stylen en ze konden zich laten opmaken door een echte schoonheidsspecialist. De meiden konden kennis maken met het Meidenwerk, het jongerenwerk en Jong Goud Slochteren.

De ideeënbox mocht natuurlijk niet ontbreken. De bezoekers konden meteen meedenken over activiteiten in de toekomst. De ideeën waren ontzettend leuk: zo werd geopperd om een karaokeavond te organiseren en een Beautybingo. Na deze geweldige avond, gingen alle meiden met een goedgevulde goodiebag naar huis.
Komend najaar komt het Meidenwerk met een volgende activiteit. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken bij het Meidenwerk? Houd dan onze Facebookpagina en Insta in de gaten: jgslochteren.

Laat een reactie achter