Nieuws

Jongerenfair was weer een succes! (Winnaar JGS-fotoframe)

Zaterdag 12 mei stonden wij vanuit Jong Goud Slochteren op de rommel- en kindermarkt, georganiseerd door dorpsvereniging. Wij stonden op de markt vanwege een promotieactie voor onze nieuw website! (www.jonggoudslochteren.com). Bij onze kraam kon je zien wat we zoal hebben georganiseerd. Ook kon je ons aanspreken met nieuwe ideeën voor komende activiteiten, en er kwamen jongeren langs die geïnteresseerd waren in Jong Goud Slochteren.

Naast de promotieactie konden mensen die op de markt aanwezig waren op de foto gaan met onze eigen zelfgemaakte JGS-fotoframe. Er zijn verschillende leuke foto’s gemaakt op de jongerenfair die je hier kunt vinden.  Er was een winactie voor de leukste/gekste foto. Uit alle foto’s hebben wij één winnende foto uitgekozen!

De winnende foto is de foto hieronder. Gefeliciteerd! 

Update:

De prijzen van de fotowedstrijd tijdens de jongerenfair zijn aan de winnaressen overhandigd! Hier waren ze natuurlijk ontzettend blij mee! Deze mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door PLUS Spithoff. Heel erg bedankt voor de goede samenwerking!

 

Laat een reactie achter