Nieuws

JGS op Slochterjaarmarkt!

Op woensdag 3 oktober vond voor de 72e keer de Slochterjaarmarkt plaats in Slochteren. Jong Goud Slochteren (JGS) kreeg van Dorpsvereniging Slochteren en Stichting Slochterjaarmarkt een stand tot haar beschikking om JGS te kunnen promoten. De stand was volgepakt met de nieuwe promotiematerialen van JGS, zoals pennen, mokken en de grote favoriet: JGS-zonnebrillen. Menig marktbezoeker ging blij naar huis met een van deze mooie cadeautjes, uitgedeeld door onze fantastische vrijwilligers.

Rondom de stand stonden allerlei kinder- en jongerenactiviteiten, waaronder het gladiatorspel. Elke jongere die langsliep werd uitgedaagd om onze voorzitter Marcel Martena uit te dagen. Dit bleek helaas lastiger dan verwacht en Marcel bleef de gehele dag onverslaanbaar.

Jong en oud konden zich daarnaast vermaken met de Kop van Jut, een megagroot Dartbord en een voetbalspel. Iedere deelnemer kon na het spelen van een spel rekenen op een klein prijsje.

Deze dag leende zich ook perfect om de komende projecten en evenementen van JGS te promoten, waaronder de Drive-In bioscoop en de uitwisselingsprojecten. De vrijwilligers hebben dan ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om flyers en folders uit te delen. Dit ging zo snel, dat halverwege de dag nieuwe flyers afgedrukt moesten worden.

De reacties van de marktbezoekers waren erg leuk en positief en de kinderen en jongeren hebben zichtbaar genoten van de activiteiten. JGS kijkt terug op een hele geslaagde dag en wil iedereen die heeft geholpen, bedanken.

 

Laat een reactie achter